Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite
- 400 g cogumelos marron cortados em quartos
- 1 c. sopa de folhas de tomilho, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes
veya 1 cubo de caldo de legumes - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 50 g queijo feta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1497.1 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51.9 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 476.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Caracóis
1ωρ. 30 λεπτ.
Bucatini de beterraba e feta
25 λεπτ.
Caril de feijão-preto
35min
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1ωρ.
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 λεπτ.
Menu: Paella, salada pipirrana e mousse de chocolate com calda de frutos silvestres
Değerlendirme yok
Feijoada à marinheiro
1ωρ.
Esparguete à Nerano
30 λεπτ.
Massa de camarão cajun com limão
30 λεπτ.