Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 479.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45min
Ceviche de dorade
10min
Linguine alle vongole
45min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Buddha bowl aux falafels
24 Std. 35 Min
Riz cantonais aux crevettes
50 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1h 5min
Curry rouge de canard
1 Std. 15 Min
Papillote d'églefin sauce satay
40min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min