Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 3286 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Fritters
20 min
Prawn noodle curry
10 min
One Pot Chicken Rice
50 menit
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Madurese chicken satay
1j 30 menit
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 min
Quick Beef Pho
45 Min
Seafood bisque
1h 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1j 30 menit
Pizza in Bianco
1j 20 menit