Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 3286 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Mai Tai
Değerlendirme yok
Madurese chicken satay
1h 30min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
All-in-one chicken congee
35min