Cihazlar ve Aksesuarlar
Madurese Chicken Satay
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 30 dk
3 portions
Malzemeler
Chicken Satay
-
chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)60 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tip)120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
fresh red curly chillies cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)65 g
-
sugar10 g
-
fresh kaffir lime leaves cut in thin slices5
-
water500 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
crispy fried shallots30 g
-
limau lime juice only3
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
3286 mg
Protein
54 g
Kalori
4471 kJ /
1069 kcal
Yağ
69 g
Lif
16 g
Doymuş Yağ
17 g
Karbonhidrat
70 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Culinary Heritage
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef Rendang
1sa 30 dk
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1sa 45 dk
Indonesian red spice paste
45 dk
Beef Rendang
1sa 35 dk
Indonesian yellow spice paste
40 dk
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 dk
Indonesian white spice paste
35 dk
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Değerlendirme yok
Malaysian Spiced Fried Chicken
4sa 50 dk
Sambal Petai Fried Mee
20 dk
Kimchi Tofu Soup
35 dk
Grilled Percik Chicken
1sa