Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
veya 50 g su - 100 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Ballı Bademli Pasta
30 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35 min
Elmalı Tart
1 Std.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min