Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
veya 50 g su - 100 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min