
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de graines de cumin
- 30 g d'huile végétale
- 150 g d'oignons coupés en quatre
- 150 g de céleri branche coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café de garam masala (v. conseil)
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de gingembre séché moulu
- ¼ de c. à café de poudre de curcuma séché
- 350 g de rhubarbe coupée en morceaux (1 cm)
- 150 g de chana dal (pois chiches sans peaux et coupés en deux), v. conseil
- 700 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
veya 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 30 g de sucre brut
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- 40 g de yogourt nature pour accompagner
- 3 brins de coriandre, fraîche effeuillés puis ciselés pour décorer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 302 kcal / 1263 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Karbonhidrat
- 40 g