Rode ogen gevulde eieren

Rode ogen gevulde eieren

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
12 stuks

Malzemeler

  • eieren
    6
  • water
    1200 g
  • rode bietensap
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • gemalen cayennepeper
    2 snuifjes
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)
    4
  • verse peterselie gehakt
    1 takje

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 stuk

Sodyum 141.1 mg
Protein 2.8 g
Kalori 235.3 kJ / 56.2 kcal
Yağ 4.7 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 0.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...