Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
TM6

Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g yavru havuç, ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
  • 10 g tereyağı
  • 15 g bal
  • 1 tutam tuz
  • 2 dal taze kekik
  • 30 g taze sıkılmış limon suyu, bk. öneriler
  • ¼ tk çörek otu, serpmek için, (isteğe bağlı)
    veya ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
405.9 kJ / 96.7 kcal
Protein
1 g
Karbonhidrat
11.3 g
Yağ
4.5 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Lif
3.8 g
Sodyum
154.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler