
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
çörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,¼ tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
96.7 kcal /
405.9 kJ
Protein
1 g
Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
11.3 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Sodyum
154.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 dk
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Mantar Ezmesi
1sa 40 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 dk