Cihazlar ve Aksesuarlar
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,¼ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
154.3 mg
Protein
1 g
Kalori
405.9 kJ /
96.7 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
11.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Somon Tartar
10 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1sa 25 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Avokadolu Humus
15 dk