Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipollotto, parte bianca e verde, a fette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto, a dadini (2 cm)
- 150 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (3 cm)
- 360 g di acqua
- 10 g di vino di riso Shaoxing
- 5 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia chiara
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 71.9 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1817.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porridge alla frutta e cannella
15 min
Shot zenzero e curcuma
10 min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 Std. 15 Min
Penne al porro
30 min
Zuppa di rape
30 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10 min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1h 10 min
Stufato di agnello
50 min