Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
24 unidades

Malzemeler

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 10.8 mg
Protein 2.9 g
Kalori 219 kJ / 52 kcal
Yağ 4.1 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 0.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...