Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Değerlendirme yok
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 Std. 40 Min
Struffoli
1 Std.
Canascione
3u. 10min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Roccocò
2 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Friselle
4 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.