Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
TM5 TM6

Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 10 g di aneto fresco, le foglioline
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
  • 400 g di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
  • 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
  • 30 g di olio vegetale
  • 200 g di Feta, sbriciolato
  • 50 g di chicchi di melograno

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1656 kJ / 395 kcal
Protein
13 g
Karbonhidrat
53 g
Yağ
14 g
Lif
4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler