Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 919 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 576.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Tagliatelle tricolore
1 Std.
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Petit Four
1 Std.
Merendini al cioccolato
40 Min
Grissini cipolla e pancetta
3 Std.
Bianchini sardi
2 Std.
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Pasta alla carcerata
30 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min