Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 22.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Frittelle di gamberi
1 Std.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Carciofi ripieni
50min
Lagane, ceci e vongole
30 phút
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6sa
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 phút