Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g di acqua
- 350 g di polpo fresco, i tentacoli puliti
- 10 olive nere denocciolate
- 15 pomodori datterino rossi e gialli a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- insalata valeriana
- 1 arancia, pelata la vivo e a spicchi
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 697.9 kJ / 166.7 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 299.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Polpo in bottiglia
9 godz. 10 min