Polenta nera e fagioli

Polenta nera e fagioli

4.6 11 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa
4 porzioni

Malzemeler

Polenta
  • 2350 g di acqua
  • 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
  • 170 g di farina di grano saraceno per polenta
  • 30 g di chicchi di segale integrale
  • 10 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 35 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 5 g di prezzemolo fresco tritato
  • 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
  • prezzemolo fresco (isteğe bağlı) tritato, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1041.5 mg
Protein 16.6 g
Kalori 1674.5 kJ / 400.3 kcal
Yağ 15.9 g
Lif 9.9 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Karbonhidrat 51 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...