Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 24.6 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 15 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Patate Sottovuoto
2h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min