Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Polpette al sugo in vasocottura
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.