Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tandoori paste
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 ½ tbsp cumin seeds
- 6 cardamom pods (black)
- 10 whole cloves
- 2 tbsp Kashmiri chilli powder
- 1 tbsp ground turmeric
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 tbsp sea salt
- 60 g brown sugar
- 120 g tomato paste (see Tips)
- 120 g garlic cloves
- 80 g fresh ginger, cut into pieces
- 200 g extra virgin olive oil, plus extra to preserve
Tandoori chicken
- extra virgin olive oil, to grease
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 200 g Greek yoghurt (see Tips)
- fresh mint leaves, to garnish
- lemon wedges, to serve
- chutney of choice, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513.6 kJ / 360.4 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 688.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Korean fried chicken
4h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Tandoori chicken
45min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min