Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 190 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale
Pane
- 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
- 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 10 g di sale
- 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 2 - 3 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 26.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane rustico
2h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Lievito madre con farina di segale
96u. 20min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane morbido di farro
19h
Baguette integrale
5h
Pane di segale
20h 30min
Mini bagel farciti
4h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h