Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Filone di segale
4 Std.
Rosette di farro
17hod. 30min
Pane di segale
20h 30min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane al latticello
18 Std.
Panini di segale
12u.
Pane ai semi misti
5h 20min