Uyumlu sürümler
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marokkaanse Chermoula marinade en saus
- 20 g verse koriander, in stukken
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 2 el citroensap
- 2 teentjes knoflook
- 2 el zoete paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen cayennepeper (isteğe bağlı)
- 60 g water
- 20 g olijfolie
Vis
-
1
goudbrasem, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 31 cm lang, ± 600 g in totaal
veya 600 g witvisfilet, met of zonder vel - 150 g wortelen, in diagonale plakjes (± 3 mm)
- 300 g tomaten, in plakjes (± 1 cm)
- 150 - 200 g groene en rode paprika's (mix), in plakjes (± 1 cm)
- 2 verse chilipepers, in plakjes (± 5 mm) (isteğe bağlı)
- 100 g aardappelen, in plakjes (± 3 mm)
- 1 citroen, in plakjes (± 5 mm)
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Couscous
- 250 g couscous
- 70 g ontpitte dadels
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 2 el verse korianderbladeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2909.4 kJ / 695.4 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Karbonhidrat
- 82.8 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 2030.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45 min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Mallorcaanse vissoep
40min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Değerlendirme yok
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Mediterrane visschotel
1h 30min