Uyumlu sürümler
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 2244.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Vegan pudding
15min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Değerlendirme yok
Tunesische Chorba
45 min
Champignon en spinazie lasagne
Değerlendirme yok
Gestoomde marmercake
1h 30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Değerlendirme yok
Turkse gekruide lamshapjes
Değerlendirme yok
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Değerlendirme yok
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Vichyssoise met pasta
35 min