Cihazlar ve Aksesuarlar
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porties
Malzemeler
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
2244.6 mg
Protein
210.4 g
Kalori
5271.8 kJ /
1260 kcal
Yağ
36 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
11.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vis
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Değerlendirme yok
Crème pâtissière
15 dk
Temaki Sushi
Değerlendirme yok
Gegrilde zeevruchten plank
Değerlendirme yok
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Değerlendirme yok
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 dk
Gin en lavendelijs
14sa 35 dk
Koken van jasmijnrijst
35 dk
Cava Cocktail Surprise
4sa 10 dk
Flan van asperges met zeetong
Değerlendirme yok
Lamsspiesjes
Değerlendirme yok
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 dk