Uyumlu sürümler
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
veya 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Karbonhidrat
- 181.7 g
- Yağ
- 27.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 15.9 g
- Sodyum
- 3852.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kimchi
Değerlendirme yok
Gevulde kroketten
Değerlendirme yok
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Değerlendirme yok
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Değerlendirme yok
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 dk
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Değerlendirme yok
Eenvoudige appeltaart
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Koken van basmatirijst
35min