Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
veya 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 1399.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Pastasalade met kip
1h 15min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Ratatouille
40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Arabische kip met couscous
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Couscous met lam en groenten
50min