Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur

Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur

4.4 12 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porties

Malzemeler

  • kabeljauwfilet in 4 stukken gesneden
    800 g
    800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden
  • zout
    2 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • citroen enkel het sap
    1
  • verse peterseliebladeren
    50 g
  • uien in plakjes (1 cm)
    300 g
  • olijfolie
    40 g
  • teentjes knoflook
    2
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • zoete paprikapoeder
    1 tl
  • tomatenpuree
    1 el
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ½ tl
  • gemalen kaneel
    2 snuifjes
  • witte wijn
    50 g
  • zwarte olijven ontpit, gehalveerd
    50 g
  • bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)
    200 g
  • water
    400 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1399.1 mg
Protein 44.5 g
Kalori 2141.4 kJ / 511.8 kcal
Yağ 13.9 g
Lif 10.5 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Karbonhidrat 53.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...