Uyumlu sürümler
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Protein
- 234.6 g
- Karbonhidrat
- 92.7 g
- Yağ
- 67.7 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 15.7 g
- Sodyum
- 2731.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geroosterde aubergines
Değerlendirme yok
Knolselder parmigiana
Değerlendirme yok
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Değerlendirme yok
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Değerlendirme yok
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Boekweit met champignons
25 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Değerlendirme yok
Fideuá van groenten
40 min