Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 80 g água
- 2 - 3 pitadas de sal
- ¼ c. chá de vinagre de sidra
- 20 g azeite, mais 1 c. de chá
- 150 g farinha
Recheio
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
-
350
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em fatias
veya 350 g cogumelos Paris cortados em fatias - ¼ c. chá de sal
- 100 g folhas de espinafres, frescas
- 25 g manteiga
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
50 - 60
g queijo feta esfarelado
veya 50 - 60 g queijo mozarela esfarelado - 3 - 4 pitadas de flor de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 645 kJ / 154.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 180.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caril Massaman de beringela vegan
50 Min
Arroz preto com manga e salmão
35 min
Mini muffins de salmão a vapor
45 Min
Miniquiches de legumes a vapor
40 Min
Tarte vegetariana
1h
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2 Std.
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 Min
Strudel de alheira
1 Std. 20 Min
Tarte de Brie e legumes
40 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 Min
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 Min
Empanada Catalã
2 Std.