Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (isteğe bağlı)2 tbsp
-
chopped pecans (isteğe bağlı)2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalori
1234.5 kJ /
295 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Broccoli Stem Slaw
15 dk
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 dk
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 dk
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 dk
Green Goddess Salad
10 dk
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 dk
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 dk
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 dk
Chicken Mole Verde
1sa 5 dk
Lentil Salad
35 dk
Yucatan Style Sopa de Lima
40 dk
Aji Verde Sauce
10 dk