Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (isteğe bağlı)2 tbsp
-
chopped pecans (isteğe bağlı)2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalori
1234.5 kJ /
295 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Green Bean Gremolata
25 dk
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 dk
Curry Seafood Chowder
1sa
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 dk
Oven Baked Vegetable Chips
1sa 45 dk
Basic Quinoa
35 dk
Pea Pesto with Ricotta
10 dk
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 dk
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 dk
Berry Dream (TM6/7)
10 dk
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 dk