Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin), reserving liquid
- 50 - 75 g tahini, to taste (see tip)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh parsley, finely chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 944 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 282 mg
Alternatif tarifler
Vegan Mayonnaise
15p
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Elderflower Cordial
10h 30min
Tahini
25 Min
Horror punch
20 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Wildberry Jam
1h
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Best Basic Houmous
5 Min