Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
-
50
g brokoli, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
40
g karnabahar, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
20
g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) - ⅛ sarımsak, rendelenmiş (isteğe bağlı)
- 300 g su
- 1 yumurta sarısı (isteğe bağlı)
- 20 g yulaf unu
- 4 - 5 adet maydanoz yaprağı, taze
- 1 tk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Brokolili Ispanak Köftesi (Bebek Yemeği)
35 Min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1h
Kakaolu Taze Makarna
1h
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 Min