
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
-
50
g brokoli, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
40
g karnabahar, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
20
g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) - ⅛ sarımsak, rendelenmiş (isteğe bağlı)
- 300 g su
- 1 yumurta sarısı (isteğe bağlı)
- 20 g yulaf unu
- 4 - 5 adet maydanoz yaprağı, taze
- 1 tk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Buharda Çikolatalı Kek
1h 10min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min