Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 30 g domates salçası
- 5 - 6 dal maydanoz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 1 sap kereviz, dilimlenmiş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 70 g kırmızı mercimek
- 1000 g su
- 1 ¾ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber (isteğe bağlı)
- ¼ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ½ tk kimyon (isteğe bağlı)
- 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min.
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Sebze Çorbası
35 min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min.
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Linzer Turta
50min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1h 5min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Sebzeli Etli Püre
35 min