Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 30 g domates salçası
- 5 - 6 dal maydanoz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 1 sap kereviz, dilimlenmiş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 70 g kırmızı mercimek
- 1000 g su
- 1 ¾ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber (isteğe bağlı)
- ¼ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ½ tk kimyon (isteğe bağlı)
- 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebze Çorbası
35 menit
Mercimek Çorbası
45 menit
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1ωρ.
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 menit
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1ωρ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 menit
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 menit
Taneli Sebze Çorbası
50 menit
Tarhana (taze sebzeli)
35 menit
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 menit
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 menit
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 menit