Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 - 1 ½ tk tuz
-
10
g ayçiçek yağı
veya 10 g zeytinyağı - 250 g pilavlık bulgur
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1529.2 kJ / 365.2 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 776.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Hatay Kömbesi
1 Std. 10 Min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 Min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Semizotu Yemeği
1 Std. 5 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Hamsi Buğulama
40min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min