Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
烤豬排
- 300 克 梅花肉 ,切4片(厚約1公分)
- 1 顆 蛋黃 (約20克)
- 10 克 糖
- 30 克 醬油
- 10 克 米酒
- 60 克 地瓜粉
- 10 克 麵粉
- 油 ,少許
咖哩醬
- 15 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 400 克 水
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
- 65 克 日式咖哩塊 ,剝成小塊
組裝
- 1150 - 1250 克 水 (依煮的米量調整)
- 100 - 300 克 白米 (依享用人數調整),洗淨,瀝乾
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3284.1 kJ / 785.7 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 110.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Lif
- 3.6 g