Cihazlar ve Aksesuarlar
南杏木瓜燉雪耳
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾40 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
新鮮白木耳 撕小塊100 克
-
冰糖120 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.5 g
Kalori
983.6 kJ /
235.3 kcal
Yağ
5.8 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
45.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
港澳吃吃喝喝
11 Tarif
Tayvan
Tayvan