Cihazlar ve Aksesuarlar
Heirloom Tomato Gazpacho
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut into pieces60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chilli (see Tip)1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces140 g
-
English cucumbers cut into pieces170 g
-
heirloom tomatoes quartered680 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle60 g
-
red wine vinegar30 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
450.8 mg
Protein
3.2 g
Kalori
807.7 kJ /
193 kcal
Yağ
14.3 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
2.2 g
Karbonhidrat
14.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Keep it Cool!
15 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Gazpacho
1 h 15 min
Gazpacho
1 h 15 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Cream of chard soup
35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Gazpacho
1 h 15 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min