![Heirloom Tomato Gazpacho Heirloom Tomato Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0203ed66623fd1ddde9ce0232bc31063/Derivates/492cafb4357e583dc862f51567a2e8b7d7936b58.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chilli (see Tip)
- 140 g red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 170 g English cucumbers, cut into pieces
- 680 g heirloom tomatoes, quartered
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 30 g red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
German Bread
4hod. 15min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Manhattan Clam Chowder
55 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Horchata
5 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4hod. 15min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™)
50min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Ginger Sangria Punch
1h 5 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Avocado Tuna Salad
5 min