Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 701.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto cacio e pere
40 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min