Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 722.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borrajas con gambas
40min
Chipirones rellenos
1h 10min
Cardo con carabineros
1 godz.
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Txangurro
1h 10min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min