Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30 min
Alubias con gambas
20min
Porrusalda con bacalao
40min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Congrio a la cerveza
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Fabes con almejas
30 min
Marmitako
40min