Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de almejas frescas
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Marmitako para dos
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Merluza a la gallega
40 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Patatas a la riojana
40 min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Fabes con almejas
30 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Marmitako
40 min
Bonito a la riojana
50 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min