Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
veya 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
veya 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 672 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Russische salade
Değerlendirme yok
Shakshuka
50 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Değerlendirme yok
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Waterzooi van kip
1 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Bechamelsaus
15 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Viscurry
35 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min