Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g bulgur wheat, medium (see tip for portioning)
- 400 - 800 g water (see tip)
- 5 - 20 g oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 296 mg
Alternatif tarifler
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Polenta
50 min
Mixed Seafood Risotto
40min
Bulghur
35min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Tuscan Bean Soup
50 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Basic Bulgur
35min
Basmati Rice
35min
Red Lentil Soup
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h