Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g bulgur wheat, medium (see tip for portioning)
- 400 - 800 g water (see tip)
- 5 - 20 g oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 296 mg
Alternatif tarifler
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15 min.
Basic Bulgur
35min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Polenta
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Tzatziki
20min
Mayonnaise
5min
Cumin Rice
25min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Bulghur
35min
Best Basic Houmous
5min