Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 100 g water
- 80 g white wine
- 60 g lard
- 25 g olive oil
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 1 pinch sugar
- 500 g flour
- 2 eggs (53-63 g each)
- 10 g salt
Marinated meat
- 600 g pork loin, sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- ½ tsp ground black pepper
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 150 - 200 g chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)
- 100 g Iberian ham, thinly sliced
- 1 egg yolk, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 261.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steak au Poivre
20 min.
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30 min
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
Tuna stew with potatoes
40min
Octopus and Potato Salad
40min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Umali
1 Std. 25 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min