![Orange and passionfruit Eton mess Orange and passionfruit Eton mess](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74A2596E-AE35-4C3A-A110-B257EC2720B2/Derivates/BF3A71DA-F094-49C8-95F6-AA814CB3A28E.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meringue
- 100 g caster sugar
- 3 egg whites
Passionfruit curd
- 80 g fresh passionfruit pulp
- 40 g orange juice (approx. 1 orange)
- 50 g caster sugar
- 80 g unsalted butter, softened
- 3 eggs
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 oranges, segmented
- 10 sprigs fresh mint, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 84.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espresso martini
5min
Mixed berry pavlova stack
5óra 30p
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Lemon meringue pie
3h
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3hod. 20min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Meringues
5h