Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 97.7 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 58797.4 mg
Alternatif tarifler
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
10min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Lime and ginger dressing
30min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 dk
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Mint béarnaise
25 Min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1ωρ. 15 λεπτ.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min