Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
veya 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux raisins et champignons
30 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto
30 min
Risotto
55 min
Risotto printanier
1h
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 godz. 10 min
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Pesto
5min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min