Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
veya 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto
5 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux raisins et champignons
30 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 分钟
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 分钟
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Risotto
30 Min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto
55 Min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 dk