Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
veya 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1104 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Vegan citroen en zwarte thee taart
Değerlendirme yok
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Değerlendirme yok
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Beef laab
1h 5 phút
Lamsstoofpotje
1h 45min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16小时
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Couscous met lam en groenten
50min