Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 300 g zoete aardappel, in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak, in stukken (3 cm)
- 100 g raap, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 takjes verse tijm
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 291.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aziatische komkommersalade
Değerlendirme yok
Warme aardappelen salade met de Peeler
Değerlendirme yok
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 λεπτ.
Vegetarische bruine rijst
40 λεπτ.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Omelet met gehakt
1h 10 min
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Goulash van linzen en champignons
45min
Geel gekleurde eieren
55min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 λεπτ.
Roergebakken champignons
55min