Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 58 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champagne con gelatina
4h 30min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10 min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1 Std. 10 Min
Coloradito de chile ancho
45min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Frascos de almuerzo multicolor
35min
Asado de boda
25min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Espagueti carbonara
40min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min