Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 min
Mermelada de frambuesa
15min
Sopa de ajo
40min
Sustituto de sal casero
35min
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12 godz. 45 min
Sopa de pescado
55 Min
Mermelada de fresa
15min
Tarta de Santiago
45min
Leche frita de chocolate
2h 30min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 Std.
Pasta choux
2 Std.