Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le chou farci
- 800 g d'eau
- 1 crabe entier frais, type tourteau (600 g env.)
- 4 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 10 g de cerfeuil frais
- 180 g de noix de saint-jacques
- 1 blanc d'œuf
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
La bisque
- 20 g d'oignon
- 20 g de carotte
- 1 gousse d'ail
- 15 g de céleri branche
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 25 g de cognac
-
200
g de fond de volaille
veya 200 g d'eau et 1 cube de bouillon de volaille - 120 g de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625.5 kJ / 390.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 27.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1395.8 g
- Sodyum
- 16.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45min
Crêpe Suzette
35min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Œuf mollet aux asperges
1 Std. 20 Min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 Std. 25 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Asperges à la flamande
25 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Chantilly au chèvre sucrée
10min