Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1983 kJ / 477 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Risotto lotte et lard
50 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Crème de butternut au chorizo
30min