Mille-feuille à l'abricot

Mille-feuille à l'abricot

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 portions

Malzemeler

Le sucre vanillé
  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
  • 150 g de farine de blé
  • 150 g de beurre préalablement congelé en morceaux
  • 75 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 230 g d'abricots frais coupés en brunoise
  • 20 g de sucre glace maison

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 3 g
Kalori 1783 kJ / 428 kcal
Yağ 30 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...